De Winter, Musical Mantra 4

Al ruim een halfjaar liep ik met het plan rond muzikale mantra’s te maken en daar foto’s aan toe te voegen, toen ik blij verrast dit beeld zag.

Musical Mantra 4, totaal 2

 

Op bezoek in de staat New York begin maart van dit jaar kon ik deze foto nemen. De zwaarte van de stenen liet me zeer lage tonen kiezen; door de lengte  van de tonen wordt de idee van rust versterkt. Het groot octaaf is een uitdaging, die ik zelf nog niet helemaal meester ben. Om me deze tonen goed voor te kunnen stellen moet ik de hele melodie iedere keer weer op de piano spelen en goed luisteren. Het zijn ook voor de menselijke stem geen zingbare tonen. De keren, dat het lukte trok er een diep geluk door me heen, maar daar moest ik wel voor werken.
Door de sneeuw kwam ook de winter in beeld en zo werd het thema van deze serie: de seizoenen.

Laat de moeilijkheid je niet afschrikken.

Micca

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s