Sneeuwklokjes

Een liedje en een spelletje om samen met kleuters muziek te beleven. Het spelletje is al in veel vormen bekend en ook de sneeuwklokjes vormen een goed onderwerp. De groep zingt met gesloten ogen het liedje, terwijl één van de kinderen zo zacht mogelijk rond loopt. Als het liedje klaar is speelt “het sneeuwklokje” zacht op een belletje en de groep wijst met nog steeds gesloten ogen in de richting, waar het geluid vandaan kwam. Ook kunnen heel kleine kinderen al mee spelen met de begeleiding op klankstaven e.d. nl. alleen A. Zelf speel je piano of gitaar.

Sneeuwklokje Voor blog

Veel plezier.

Micca

Sneeuwklokjes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s